There is nothing to show here!
Slider with alias vstopni-pc-1 not found.
Zate in Zame

POROČNI

NAKIT

V spletni trgovini www.porocninakit.si je na voljo visoko kvaliteten poročni in modni nakit po najkonkurenčnejših cenah. Osredotočili smo se predvsem na poročni nakit, oziroma nakit, za najpomembnejše trenutke.

Prstani, ki ostanejo večno lepi

NAJNOVEJŠI POROČNI PRSTANI

Iz rumenega, belega ali rdečega zlata. Tudi v medsebojni kombinaciji barv zlata!

Nakit za najlepše romantične trenutke!

Za zaroko, Poročni dan, Poseben trenutek ...

Spletna trgovina www.porocninakit.si ni samo spletna trgovina in se v ozadju ob vsem skriva tudi proizvodnja, kjer tako rekoč lahko izdelamo nakit po vsaki meri naročnika. Želimo, da dobite tisto kar vas osrečuje, kar si najbolj želite.

Če v trgovini niste opazili za vas primernega nakita ali prstanov, še ne pomeni, da ga pri nas ne morete dobiti. V tem primeru nas preprosto pokličete!

Zate in Zame!

Izbrani izdelki

ZAROKA & POROKA

Vabljeni k ogledu zaročnih in poročnih prstanov. Možne so različne kombinacije materialov, širin in načina brusa.

Posebna poročna ponudba!

Zate in Zame

Ob nakupu poročnih prstanov vama podarjamo darilno embalažo, profesionalno graviranje prstanov in bon v vrednosti 15%, ki ga boste lahko uporabili še v naslednjih 3 letih!

TUDI DO 25%

UGODNEJŠE CENE PRI NAS!

Izberite svoj dragocen nakit po zagotovljenih trajno nizkih cenah. Saj to vsak reče pa vendar temu ni tako. Naše cene lahko primerjate z drugimi ponudniki in opazili boste, da že brez akcijskih cen dosegamo veliko nižje končne cene nakita za mnoge artikle, ki sovpadajo s kvaliteto našim izdelkom. Tudi do 25% in več, še posebej pri poročnih prstanih. Svojim strankam nudimo vso potrebno kvaliteto ter ob tem izpolnimo tudi vsa njihova pričakovanja. Kakovost izdelkov potrjujemo tudi s certifikatom kakovosti materiala. Nižje cene nudimo že v osnovi na vse naše kolekcije poročnega nakita, srebrnega poročnega nakita s kristali in srebrnih poročnih prstanov. PREVERITE!

  • Poročni prstani iz zlata ali srebra
  • Srebrne verižice s kristali in obeski
  • Zlati zaročni prstani z diamanti, safirji ...
  • Srebrni in zlati uhani s kristali, cirkoni ...
  • Izdelava nakita po meri in vse servisne storitve

VERIŽICE S KRISTALI

POROČNI UHANI

kaj pravijo naše stranke o nas in našem delu?

Da se ne bomo sami hvalili vas vabimo, da si preberete mnenja naših kupcev in/ali naročnikov servisnih storitev.

Hvala za vaša mnenja in podporo!

- STRANKE O NAS -

Vse kar je dobro vedeti

BLOG O POROČNEM IN DRUGEM NAKITU

Na enem mestu se bomo potrudili, da vas seznanimo o tistih najpomembnejših rečeh, ki jih je vredno vedeti kar gre nakita, izdelave nakita, o zlatu, našem delu, naši ponudbi, servisu nakita in podobno. Blog je trenutno še v fazi priprave in bo na voljo od oktobra meseca. Vabljeni, da ga obiščete!